PRAXE
2010 – 2022
Praxe v České republice
Chef vedoucí směny – Grand Hotel PUPP
Šéfkuchař – Léčebné lázně Konstantinovy lázně a.s.
Gastronomický poradce – Hotel Quisisana palace, Karlovy vary
Executive Chef – Hotel SAvoy Westend, Karlovy Vary
Executive Chef – Hotel Rubezahl-Marienbad a Hotel Zámek Větrov v Aši
Šéfkuchař a konzultant – Restaurace Kryštof Harant.
Výrobna čokolády – Sekce kreativity, Moai chocolate, Karlovy Vary
Šéfkuchař – Karel IV Restaurant Karlovy Vary
2012 – nyní
Blog a Gastronomický obchod
Odborné konzultace z gastronomie – Profi Chef www.profichef.com
Gastronomický obchod – Web Master, Gastrol www.gastrol.cz
2009 – 2010
Praxe v Chile
Molekulární kuchyně – majitel Walung compania Santiago, Chile
2006 – 2009
Praxe v Austrálii
Chef de partie – pořádání oslav a catering, Compass group Sydney, Australia
Šéfkuchař – Appetito Restaurant v Sydney, Australia
2004 – 2006
Učitel gastronomie v Chile
Učitel gastronomie – Nestle Professional, Chile,
Učitel gastronomie – INACAP Univerzita Santiago
2003 – 2004
Vedoucí cateringu v USA
Vedoucí cateringu – Vidalia, Washington DC. USA
2000 – 2003
Chef de partie v Chile
Chef de partie – Hyatt hotel, Santiago, Chile
Chef de partie – Sheraton Hotel, Santiago Chile
ZNALOSTI
KULINÁŘSKÉ SOUTĚŽE
- 2022 Čtvrté místo v soutěži Nejlepší kuchař České republiky 2022/2023
- 2021 Třetí místo, Český kapr 2021
- České Budějovice
- 2021 První místo Nejlepší kuchař roku 2021 ve společném stravování Česká republika
- kategorie Racionální pokrm pro nemocné a seniory
- 2021 První místo Nejlepší kuchař roku 2021 ve společném stravování Česká republika
- kategorie Bezmasý rostlinný pokrm
- 2020 První místo Nejlepší kuchař roku 2020 ve společném stravování Česká republika
- kategorie Nejlepší bezlepkový pokrm
- 2020 Třetí místo Nejlepší kuchař roku 2020 ve společném stravování Česká republika
- kategorie Nejlepší Moderní bezmasý pokrm
- 2019 Finalista soutěže Kulinary cup Nestlé professional 2019
- České Budějovice
- 2019 Páté místo v Nejlepší kuchař roku v České republice roku 2019/2020
- kategorie tříchodové menu
- 2019 První místo Nejlepší kuchař roku 2019 ve společném stravování Česká republika
- kategorie Nejlepší racionální pokrm
- 2013 Bronzová medaile v gastro soutěži Kroměříž Tescoma Cup
- 2006 Bronzová medaile v gastro soutěži v rámci hotelů a restaurací Chile
- kategorie mezinárodní kuchyně (celkové MENU)
- 2004 Bronzová medaile v gastro soutěži v rámci hotelů a restaurací Chile
- kategorie nacionální kuchyně – Chilské speciality
- 2002 Zlatá medaile v gastro soutěži v rámci škol Chile
- kategorie nacionální kuchyně- mořské plody
VZDĚLÁNÍ
- 02/2001 – 12/2004 INACAP Univerzita v Santiagu de Chile
obor: Mezinárodní gastronomický management
- 02/1999 – 12/2000 J. Elton academia Santiago Chile
odborná škola se zaměřením: kulinářské administrace
studijní obor: kuchař, číšník
- 03/1994 – 12/1998 Liceo Alexander Fleming Santiago Chile
Střední škola – všeobecné studium
PŘEDPOKLADY
- Kreativita a zájem o moderní kuchyni.
- Neustálé zdokonalování svých zkušeností a schopností.
- Schopnost nahlížet na složité věci jednoduchým způsobem.
- Snaha o celoživotní vzdělání v oboru gastronomie.
DALŠÍ DOVEDNOSTI
Držitel licence pilota pro bezpilotní letouny v ČR.